POSVETOVANJE VODSTEV DU, ZDUS IN PZDU

V ponedeljek, dne 31. 1. 2022 smo preko aplikacije ZOOM izvedli posvet predsednic in predsednikov društev iz naše PZDU z vodstvom ZDUS. 21 društev je bilo prisotnih, poleg njih pa še predsednik ZDUS Janez Sušnik in podpredsedici Vera Pečnik in Jožica Puhar. Zapisnik in tehnični del je vodila Dijana Lukič.

Všečkaj in sledi
error
fb-share-icon

1 misel o “POSVETOVANJE VODSTEV DU, ZDUS IN PZDU”

 1. ZDUS Zveza društev upokojencev Slovenije
  Facebook 31. 1. 2022
  »Izmenjava informacij, tudi virtualno v teh časih, pripomore k boljšem sodelovanju v in med društvi.« Drago Sikošek, DU Prečna
  Danes je vodstvo ZDUS opravilo še eno virtualno srečanje, tokrat s predsednicami in predsedniki PZDU Dolenjske in Bele krajine, ki se je na zadovoljstvo vseh zaključilo z vzpodbudnimi besedami in dobrimi željami za uspešen zagon aktivnosti v post-Covidnem času.
  Pohvalimo lahko odlično odzivnost predstavnikov DU, saj so se nekateri tudi prvič uspeli povezati prek Zoom in to brez težav.
  Predsednice in predsedniki so ugotavljali, da se soočajo s podobnimi težavami, zato si želijo še več takšnih srečanj, kjer bi skupaj iskali rešitve in s skupnimi močmi upravičili pričakovanja članstva.
  Zahvaljujemo se predsedniku PZDU Dušanu Kraševcu za odlično povezovanje in animiranje kolegic in kolegov k udeležbi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja