ZBOR ČLANOV

V ponedeljek, 28. 3. 2022, je bil v Restavraciji Prepih na Gornji Težki Vodi Zbor članov Pokrajinske zveze društev upokojencev Dolenjske in Bele krajine.

Prisotnih je bilo 37 članov iz 33 društev. Med povabljenimi gosti je bil predsednik ZDUS-a gospod Janez Sušnik in direktorica hotela Delfin iz Izole gospa Nina Golob,

Predsednik PZDU Dolenjske in Bele krajine gospod Dušan Kraševec je zbrane seznanil z  rezultati za leto 2021 in s programom dela, ter finančnim planom za leto 2022. Podeljeni so bili tudi pokali za 45. ŠIU (športne igre upokojencev) PZDU, ki jih lani zaradi epidemije in zaprtosti ni bilo mogoče podeliti. Prav tako je predsednik prisotne seznanil, da je naša regija lani na DŠI (državnih športnih igrah) dosegla skupno prvo mesto.

Predsednik ZDUS-a je pohvalil naše delo, ki tudi v času korone ni zamrlo.Vse navzoče je pozdravila tudi direktorica hotela Delfin in se zahvalila vsem, ki v tako velikem številu letujejo pri njih.

Obravnavali so tudi aktualno problematiko, ki zadeva upokojence in starejše prebivalstvo. Po končanem zboru je ob malici klepet prijetno in sproščeno tekel še naprej.

                                                                     Zapisala: Majda Škof


Več fotografij: foto Željko Eranović


Zbor članov ZDUS, 23. 3. 2022 facebook ZDUS
Všečkaj in sledi
error
fb-share-icon

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja