ZAMENJAVA VODSTVA V HOTELU DELFIN

V našem hotelu Delfin sta bila v četrtek, dne 23. 6. 2022 uspešno izvedena UO ZDUS in skupščina hotela. Ob tem se nam je predstavil  nov direktor Milivoj Milivojević.  Zapušča pa nas  naša dolgoletna direktorica Nine Golob. Za vse njene nepozabne sprejeme, objeme, nasmehe… smo se ji s skromnim darilom zahvalili in se od nje poslovili tudi iz naše PZDU. Hvala Nina za vse!! dk

Všečkaj in sledi
error
fb-share-icon

2 misli o “ZAMENJAVA VODSTVA V HOTELU DELFIN”

  1. Kot pevka slovenskih ljudskih pesmi, Marjetka Popovski, ki v hotelu Delfin prepevam z gosti že neprekinjenih 22 let, se Nini iskreno zahvaljujem za vsa lepa sodelovanja, srečanja in skupna prepevanja v vseh 9. letih njenega vodenja hotela Delfin. Znala je ” slišati ” goste in bila res ” velika mama ” hotela. Na željo gostov je uvedla tudi nadgradnjo pevskih dogodkov z jutranjim prepevanjem ( skoraj terapevtska smer in namen ), ter smo to poimenovali ” Prebujanje s pesmijo “. Poleti pa v zgodnjem dopoldnevu, na plaži, ” Poletje in pesem “. Skupaj s pevskimi večeri ” Zapojmo si ” , so to dogodki, ki še vedno osrečujejo goste hotela in jih radi obiskujejo. Nina je velikokrat rada obiskala te dogodke in skupaj z gosti prepevala.
    Draga Nina, ostali bodo res, nepozabni spomini, iz srca zaželim vse dobro in srečno na vsaki poti, po kateri boš hodila. Hvala, hvala za vse !
    Novemu vodstvu, novemu direktorju pa seveda tudi zaželim uspešno delo, vodenje hotela, da bodo gostje in zaposleni zadovoljni. In se vedno radi vračali v hotel, ki je v teh letih res zgradil na vsebini, lepoti, prepoznavnosti in svojem ” dobrem obrazu “. Srečno in uspešno naprej !

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja